Wonen

Bij Schutse Zorg Tholen weten we dat de plek waar je woont belangrijk is. Daarom komen we graag bij je thuis. Maar als de ondersteuningsvraag toeneemt, is verhuizing naar een woonvoorziening beter of zelfs nodig om voldoende zorg te kunnen leveren. Zie onze locaties hieronder voor de verschillende mogelijkheden.
Binnentuin

Bekijk hier onze diensten

Woonzorgcentra en verpleeghuis

De Schutse in Sint-Annaland

In ons zorgcentrum De Schutse bieden we verpleeghuiszorg voor wie niet meer zelfstandig kan wonen en intensieve zorg en behandeling nodig heeft. Er is ook permanent toezicht. Alle appartementen beschikken over eigen sanitair en een kitchenette. Er zijn 4 appartementen beschikbaar voor echtparen. Zorgcentrum De Schutse beschikt over een eigen keuken en restaurant. Voor wie graag eens een frisse neus haalt, is er een fraaie binnentuin.

De Schutse
Lees verder over De Schutse in Sint-Annaland

Elenahof in Stavenisse

De Elenahof is een hofje met 11 woningen. Oorspronkelijk gebouwd voor oudere inwoners van Stavenisse.

Elenahof
Lees verder over Elenahof in Stavenisse

Scheldeoord in Stavenisse

In samenwerking met de Stichting Ouderenzorg van de Oud Gereformeerde Gemeenten in Nederland en de kerkenraad van de Oud Gereformeerde Gemeente te Stavenisse bieden we zorg en ondersteuning in het woonzorgcentrum Scheldeoord.

Scheldeoord
Lees verder over Scheldeoord in Stavenisse

Vestehof in Tholen

Vestehof is een identiteitsgebonden wooncomplex van 30 ruime seniorenappartementen, waarvan 5 appartementen in de vrije sector verhuurd worden en 25 in de sociale sector.

Vestehof
Lees verder over Vestehof in Tholen

Vroonhof in Sint-Annaland

Vroonhof (1999) is een wooncomplex met 30 riante appartementen met algemene voorzieningen. Het complex is eigendom van Stadlander.

Vroonhof
Lees verder over Vroonhof in Sint-Annaland

Wij helpen je graag verder

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van
maandag t/m vrijdag.

Bij vragen over zorg of ondersteuning bel onze collega's van Zorgbemiddeling. 
tel: 0166-658635

Zorgbemiddeling