Parkinson verpleegkundige (in opleiding)

Locatie: De Schutse
24-28 uur
Salarisindicatie: € 4370,94
verpleegkundige
Wij willen Samen Zorgen voor de Toekomst vanuit de doelstelling ‘zelf als het kan, thuis als het kan, digitaal als het kan’. Daarom investeert Schutse Zorg Tholen in de geriatrische (thuis)zorg op het eiland Tholen, in zorgcentrum de Schutse, de dagbestedingslocaties en in de wijk. Ter versterking van ons verpleegkundig team zijn wij op zoek naar een verpleegkundige, die zich tot parkinson verpleegkundige wil specialiseren.

Je komt te werken in een team met meerdere (wijk)verpleegkundigen, een specialist ouderengeneeskunde, een geriatrisch verpleegkundige in opleiding en een medisch secretaresse. Laagdrempelig contact en korte lijnen kenmerken de samenwerking binnen onze organisatie. Daarnaast werk je multidisciplinair met onder andere verzorgenden, een gedragsdeskundige, therapeuten, logopedisten, diëtisten en de kwaliteitsverpleegkundige. Waar mogelijk vindt uitwisseling en samenwerking plaats met collega’s van met name Cleijenborch (Noord-Beveland) en Eilandzorg (Schouwen-Duiveland).

Als parkinson verpleegkundige in opleiding ga je gedurende één jaar in totaal ca. 13 dagen naar de opleiding. Daarnaast werk je minimaal 16 uur in de praktijk om direct toe te passen wat je hebt geleerd en mee te kijken met collega’s. Geleidelijk aan ga je, naar draagkracht en opleidingstraject, steeds zelfstandiger aan de slag. Er is binnen Schutse Zorg Tholen een veilig leerklimaat en veel aandacht voor jouw persoonlijke begeleiding. Zo is er een vaste specialist ouderengeneeskunde en een erkend verpleegkundig praktijkopleider; laatstgenoemde collega zal jou begeleiden.

Wat breng jij?

 • Je bent HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd; 
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een relevante functie, bij voorkeur in de ouderenzorg;
 • Je bent leergierig en initiatiefrijk, kan goed luisteren en staat open voor feedback;
 • Je hebt een positief christelijke levensovertuiging;
 • Je weet hoe je collega’s kunt stimuleren en motiveren;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige baan voor 24-28 uur per week; 
 • De opleiding tot geriatrie verpleegkundige;
 • Een prettige werksfeer met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een salaris en arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO-VVT en FWG50 maximaal 4370,94 euro (bij 36 uur/week). Dit salaris is exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
 • Bij het bezoeken van externe cliënten of netwerken is er een bedrijfsauto beschikbaar. Overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VVT.

  Herken jij jezelf in de omschrijving en zie je een toekomst bij Schutse Zorg Tholen als parkinson verpleegkundige? Wij zien je brief en CV graag tegemoet. Binnenkort hopen we dan met jou kennis te maken in een gesprek!

  Wil je meer weten?
  Neem dan contact op met onze Praktijkopleider Wilma de Jonge; 06 26 38 53 99. 

Solliciteer direct?

Wij helpen je graag verder

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van
maandag t/m vrijdag.

Bij vragen over zorg of ondersteuning bel onze collega's van Zorgbemiddeling. 
tel: 0166-658635

Zorgbemiddeling