Continentie verpleegkundige (in opleiding)

Locatie: De Schutse
24-36 uur
Salarisindicatie: -
Medewerker Schutse
Wij zoeken een collega die naast zijn/haar algemene werkzaamheden in het team als continentieverpleegkundige de spil wil wezen in de continentiezorg. Die daarbij in afstemming met de zorgvrager, naasten en samenwerkingspartners de passende verpleegkundige interventies uitvoert, de juiste hulpmiddelen indiceert en (mede) voorschrijft en de continentiezorg organiseert en evalueert.

De functie is erg afwisselend zoals:

  • Zorgverlening aan ouderen inclusief diverse (complexe) verpleegtechnische vaardigheden conform de wet BIG. 
  • Je bent het aanspreekpunt. 
  • Het doen van bereikbaarheidsdiensten.
  • Het bijdragen aan kennisontwikkeling en verspreiding binnen de organisatie en daarbuiten op het gebied van jouw expertise door het geven van voorlichting en scholing op het gebied van continentiezorg.
     

Wat neem jij mee?

Je bent in het bezit van het verpleegkundig diploma MBO-4 of hbo-niveau aangevuld met een vervolgopleiding continentieverpleegkundige of bent bereid deze te gaan volgen. Sociale vaardigheden zoals inlevingsvermogen, tact, luisteren, motiveren en stimuleren zijn vereist bij intensieve cliëntencontacten. Je hebt een positief christelijke levensovertuiging.

Wat bieden wij?

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met als doel deze om te zetten naar onbepaalde tijd. Bij het bezoeken van externe cliënten of netwerken is er een bedrijfsauto beschikbaar. De scholing tot continentieverpleegkundige wordt (onder voorwaarden) door de werkgever betaald. Salariëring en andere arbeidsvoorwaarden conform FWG/CAO VVT.

Herken jij jezelf in de omschrijving en zie je een toekomst bij Schutse Zorg Tholen als leerling continentie verpleegkundige?

We zien je brief en CV graag tegemoet!

Wil je meer weten?
Neem contact op met onze Praktijkopleider Wilma de Jonge; 06 26 38 53 99. 

Solliciteer direct?

Wij helpen je graag verder

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van
maandag t/m vrijdag.

Bij vragen over zorg of ondersteuning bel onze collega's van Zorgbemiddeling. 
tel: 0166-658635

Zorgbemiddeling