BBL-student Verzorgende IG/Verpleegkundige

Locatie: Schutse Zorg Tholen
Uren: in overleg
Salarisindicatie: -
Medewerker Schutse
Leuk dat je deze vacature leest. Wij zijn op zoek naar jou als BBL-student Verzorgende IG/verpleegkundige. Ben je enthousiast, leergierig en betrokken op de mensen om je heen? Geniet je van de omgang met ouderen en wil je je verder ontwikkelen? Kom dan snel langs voor een kennismaking in ons woonzorgcentrum Schutse Zorg Tholen!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen één van de teams van locaties SZT waar je een werkbegeleider krijgt toegewezen. Dit kan binnen een van de afdelingen of binnen de thuiszorg zijn. Tijdens je opleiding word je steeds meer betrokken bij het verlenen van deskundige zorg aan de cliënten. Denk bij de opleiding Verzorgende IG in leerjaar 1, aan het leren geven van de basiszorg en begeleiden in een zinvolle dagbesteding. In leerjaar 2 wissel je van afdeling/locatie en ga je daarnaast aan de slag met voorbehouden en risicovolle vaardigheden en zelfstandig medicatie verstrekken. In leerjaar 3 krijg je steeds meer verantwoording en zet je in op samenwerken en overleggen, coördineren van zorg en klinisch redeneren. 

Bij de BBL-opleiding Verpleegkundige ga je in leerjaar 3 op zoek naar verdieping in je taken. Zo ga je zorgvragen onderzoeken: wat is het onderliggende probleem bij een cliënt? Je gaat meer overleggen en samenwerken met de (kwaliteit)verpleegkundigen. Daarnaast ga je oefenen met het invullen van verpleegkundige diensten en het hebben van de dag/avond/nachtverantwoording. (Je neemt deel aan het verpleegkundig overleg waarin actuele thema’s in de zorg besproken worden en waar aandacht is voor de verschillende onderwerpen in het kader van kwaliteitszorg).

Tijdens leerjaar 4 ga je steeds meer zelfstandig werken en meer klinisch redeneren. Je overlegt met de SO en de psycholoog. Daarnaast werk je nauw samen met je collega's (bhd) en deel je jouw kennis met je collega’s en geef je hun advies. Tijdens je opleiding ga je interne stages volgen op andere locaties. Samen met de praktijkopleider maak je hiervoor een plan van aanpak. In de hele opleiding ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en leer je feedback te vragen en reflecteren. Je doet mee aan het afdelingsoverleg en je gaat, samen met je team, meedenken in het zorgproces.

Wat breng jij?

 • Je volgt de opleiding Verzorgende IG/Verpleegkundige of bent bereid deze te gaan volgen; 
 • Ben je een BOL student? Kom dan eens praten om over te stappen naar de BBL-variant;
 • Je hebt een luisterend oor en inlevingsvermogen;
 • Je houdt ervan om samen te werken;
 • Je herkent je in de identiteit van Schutse Zorg Tholen.

Wat bieden wij?

 • Een volledige vergoeding van je opleidingskosten, je lesboeken en 50% van je schooluren.
 • Voldoende doorgroei en opleidingsmogelijkheden.
 • Aantrekkelijke salaris, afhankelijk van je vooropleiding.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van een volledige dertiende maand, 8% vakantietoeslag, een fietsregeling en een pensioenregeling.


  Herken jij jezelf in de omschrijving en zie je een toekomst bij Schutse Zorg Tholen als BBL-student Verzorgende IG/Verpleegkundige? We zien je brief en CV graag tegemoet!

  Wil je meer weten? 
  Neem contact op met Praktijkopleider Wilma de Jonge; 06 26 38 53 99.

Solliciteer direct?

Wij helpen je graag verder

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van
maandag t/m vrijdag.

Bij vragen over zorg of ondersteuning bel onze collega's van Zorgbemiddeling. 
tel: 0166-658635

Zorgbemiddeling