Volledig Pakket Thuis

volledig pakket thuis
We helpen je om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Zelfs als daarvoor intensieve zorg en behandeling nodig is. Met een indicatie voor een Volledig Pakket Thuis organiseert Schutse Zorg Tholen de zorg daar waar je woont. Ook voor afspraken buitenshuis, zoals bijvoorbeeld een ziekenhuisbezoek, regelen we indien nodig de begeleiding.

Met een Volledig Pakket Thuis (VPT) blijf je in je eigen woning wonen en ontvang je een totaalpakket van welzijn, zorg en ondersteuning in de thuissituatie. Je kunt denken aan persoonsalarmering, persoonlijke verzorging (zoals wassen/douchen, kleden, aandoen van hulpmiddelen), hulp bij het huishouden, aanreiken van medicatie, maaltijdservice of begeleiding bij alle dagelijkse dingen. Je houdt zelf de regie over je dag en samen met jou, familie en/of naasten kijken we wat je nodig hebt. Het VPT is altijd maatwerk. 

Kom je in aanmerking voor verpleeghuiszorg maar wil je toch liever zelfstandig blijven wonen? Kan dat op een verantwoorde en veilige manier? Dan is een VPT iets voor jou. De medewerkers van Schutse Zorg Tholen doen er alles aan om je op een prettige manier in je eigen huis te laten wonen. Niet alleen met zorg, maar juist met veel aandacht voor je welzijn. Door het aanbrengen van dagstructuur bijvoorbeeld. Of door ondersteuning bij huishoudelijk werk. En waar mogelijk zetten we ook technologie in om langer veilig en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen.

Het VPT is voor mensen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schutse Zorg Tholen via telefoonnummer (0166) 65 86 00, 24 uur bereikbaar (keuzemenu 2) of per email:  zorgthuis@schutsezorgtholen.nl