Kernwaarden

kernwaarden

Onze Kernwaarden

Dichtbij, vertrouwd, stevig en bezield. Dat is waar we voor staan. Dit betekent dat we bij je thuis komen, dat we je taal spreken en de regio kennen. We weten waar we goed in zijn en werken met hart en ziel.

Dichtbij: We komen dichtbij, bij je thuis. Want dat is de plek waar we zorgen of begeleiden als mensen het zelf niet meer redden. Voor ons betekent dat dat we aansluiten bij wat je zelf nog kunt, ook als dat bijna niks meer is en we ook fysiek heel dichtbij mogen komen.

Vertrouwd: We spreken je taal en kennen de dorpen en buurten in de regio Tholen. We delen de geschiedenis en we kennen de leefomgeving van de mensen voor wie we zorgen. Dat voelt vertrouwd voor ons en voor jou.
 
Stevig: We weten waar we goed in zijn. Vanuit een professionele houding wegen we af hoe we handelen als de omstandigheden veranderen of als er een nieuwe vraag op ons afkomt of de regels veranderen. We staan stevig, we zijn een ‘merk’.

Bezield: We werken met hart en ziel. Ons geloof inspireert ons. We werken vanuit de overtuiging dat elk mens is geschapen naar Gods beeld en dat wij een deel van zijn of haar leven voor de ander -vanuit onze professie- een naaste mogen zijn.

Wij helpen je graag verder

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van
maandag t/m vrijdag.

Bij vragen over zorg of ondersteuning bel onze collega's van Zorgbemiddeling. 
tel: 0166-658635

Zorgbemiddeling