Dagbesteding

Zorgboerderij An den Diek
We gaan vanaf het begin in gesprek om in beeld te krijgen wat jij als een zinvolle dag ervaart. Ben je graag buiten of zit je liever achter een scherm? Houd je van koken of ben je creatief met hout? Het ‘gewone leven’ blijft uitgangspunt, ook binnen onze centra voor dagbesteding.

Op het Thoolse platteland biedt Zorgboerderij ‘An de Diek ‘ dagbesteding aan een brede groep cliënten. Denk aan ouderen met dementie, cliënten met een lichamelijke beperking, cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld en cliënten die thuis geïsoleerd dreigen te raken en eenzaam zijn.  We stimuleren en motiveren zelfredzaamheid. Wat je zelf kunt, blijf je zelf doen. 

 

 

Dagbesteding An de Koaie

In appartementencomplex Annahof is op de begane grond dagbesteding An de Koaie gesitueerd. De locatie is geschikt voor mensen die een prikkelarme omgeving nodig hebben. 

An de Koaie

Zorgboerderij An de Diek

Op onze boerderij is van alles te beleven. De activiteiten die wij aanbieden zijn heel afwisselend. Bij al deze activiteiten houden we rekening met de mogelijkheden en beperkingen van onze cliënten.  Wij stimuleren onze cliënten om mee te doen en te genieten van alles wat de boerderij ons biedt. Zo verzorgen we samen onze pony, we rapen kakelverse eitjes bij onze kippen en geven onze konijnen eten en drinken.  In het voorjaar planten we bolletjes in onze tuin en gaan we aan de slag in de tuinkas.  

Een wandeling door de polder, een rondje fietsen op de duofiets, of een rit op de beeldfiets behoren ook tot onze activiteiten die we onder begeleiding aanbieden. Met elkaar genieten we van de natuur en van de gesprekken.

Zorgboerderij

Kennis maken?

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een kennismakingsbezoek. Dan bekijken we of je wensen en behoeften aansluiten bij wat wij kunnen bieden. Wij willen je graag ondersteuning en begeleiding bieden, je betrekken bij het dagelijkse leven en zorg geven vanuit ons hart. 

Voor meer informatie: Coördinator Externe Dagbestedingen, Corina Kleppe; tel: 06-53709968 of per e-mail: c.kleppe@schutsezorgtholen.nl.